Ugrás a tartalomra

Erővonalak // Design Hét Budapest 2018

A Közlekedési Múzeum programja a Design Hét Budapesten.

Helyszín: Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény, Budapest (1027 Budapest, Bem József utca 20.)
IDEJE: 2018. Október 11. 19:00

Erős határozott kontúrok, súlyos vonalak, fény-árnyjátékok…

A fém keménysége, majd lágysága és újra szilárd állapota, egy örökös változás, transzformáció. A kapott forma határozott alakjával helyezkedik el a térben, sugároz erőt és dinamikát. A Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjteményben a fémekben rejlő mérhetetlen erőt és ugyanakkor lágyságát kívánja bemutatni az Erővonalak elnevezésű performance-val.

Részletes program:

19:00 - Kapunyitás

  • SZNAP Fotóműhely Katona Bálint stylisttal

Vedd fel a csíkos ruhád és olvadj bele a kollekció installációjába egy fotó erejéig!

“A SZNAP dizájn fotómasina egy bulikra és rendezvényekre szánt közösségi játék. Külsőre egy vintage kamera, de belülről egy digitális fényképezőgép. Az egyedi SZNAP fotómasina a Budapesten élő, orosz származású Pavlovszkaja Natasa fotóművész hozta létre, külföldön látott példák alapján.” (A program teljes ideje alatt.)

19:30 - Tárlatvezetés

20:00 - Interferencia tánc bemutató

Ottlik Julianna, textiltervező kollekciójának bemutatója

  • Gasztronómiai különlegességek kóstolója

“Az eseményre készülünk egy food design-installációval is, amely még több élménnyel egészíti ki a dinamikus, látványos pillanatokat. Finom és izgalmas finger foodok várnak -fekete és fehér éles kontrasztja, ízek és ívek interferenciájával és az interaktív játék kihívásával. Az ételeket a @Mástészta food design stúdió és a @Dynamobake cukrásza készíti - ragadd meg a falatot és kísérletezz a lehetőségekkel!”

20:30 - Tárlatvezetés

21:00 - Interferencia tánc bemutató 2.0

Ottlik Julianna, textiltervező kollekciójának bemutatója

A program a SZNAP fotóműhely Katona Bálint stylist együttműködésével, a kóstoló pedig a Dynamobake és a Mástészta közreműködésével valósul meg.

Belépő: 800 Ft

Programunk a Design Hét Budapest programsorozat hivatalos eseményeként valósul meg. Az esemény pontos megnevezése magyar nyelven: Design Hét Budapest, angol nyelven: Budapest Design Week.